Subsidie isolatie Maassluis

Van tijd tot tijd zijn er in Maassluis diverse isolatie subsidies waar je wellicht gebruik van kunt maken indien je van plan bent om je woning of kantoorpand te gaan isoleren. Het is verstandig om te bekijken wat de mogelijkheden zijn en eventueel een aanvraag voor een premie bij jouw gemeente, provincie of de Rijksoverheid in te dienen. Wellicht heb je geluk en krijg je een deel van de kosten terug.


De artikelen op Isolatie-Subsidies.nl bieden je informatie over (lokale) isolatie subsidies en kunnen wij je tevens in contact brengen met isolatiebedrijven in Maassluis of de omgeving. Gebruik hiervoor onze offerte service om lokale isolatiespecialisten te benaderen. Deze dienst is gratis en vrijblijvend en door isolatiebedrijven te vergelijken kun je tot wel 25% op de kosten besparen.


Wat is er in 2019 in Maassluis wat betreft isolatie subsidies mogelijk?
Op dit moment kun je gebruik maken van onder meer:


Laat een isolatie adviseur je meer vertellen over de mogelijkheden. Vraag isolatie offertes op.

Besparingen op jaarbasis

Hieronder volgt een overzicht van de besparingen welke je kunt behalen op je energienota als je kiest voor een vorm van woningisolatie. De subsidies zijn niet in onderstaande prijzen verwerkt omdat de meeste lokale subsidies van elkaar kunnen verschillen. Dus kan voor jou de totale investering lager en het rendement van je investering hoger uitvallen. De kosten per meter voor isolatie voor een winkel of kantoorpand in Maassluis verschillen niet veel ten opzichte van woningisolatie.

Laat een specialist je meer vertellen en gebruik het isolatie formulier.

Type woning Type woningisolatie Investering Besparingen
Gemiddeld huis Dakisolatie €4250 euro €650 euro p.j.
Gemiddeld huis Spouwisolatie €2000 euro €570 euro p.j.
Gemiddeld huis Vloerisolatie €1900 euro €210 euro p.j.
2-onder-1 kap Dakisolatie €3800 euro €600 euro p.j.
2-onder-1 kap Spouwisolatie €2000 euro €550 euro p.j.
2-onder-1 kap Vloerisolatie €1700 euro €190 euro p.j.
Rijtjeshuis Dakisolatie €3300 euro €500 euro p.j.
Rijtjeshuis Spouwisolatie €750 euro €200 euro p.j.
Rijtjeshuis Vloerisolatie €1500 euro €160 euro p.j.
Appartement Dakisolatie €3900 euro €600 euro p.j.
Appartement Spouwisolatie €700 euro €190 euro p.j.
Appartement Vloerisolatie €2300 euro €250 euro p.j.


Wat kun jij besparen?
> Laat gratis een overzicht van de prijzen en het rendement door isolatiebedrijven maken.

Lokaal of landelijk?

Regionale regelingen in Maassluis zijn subsidieregelingen die beschikbaar worden gemaakt door jouw gemeente of provincie. Daarom kan het zijn dat een inwoner in de ene gemeente wel een subsidie voor bijvoorbeeld vloerisolatie kan krijgen en een huishouden in een andere gemeente niet. Het is dus verstandig om te informeren welke regelingen nog van kracht zijn door contact op te nemen met jouw gemeente en/of provincie (of kijk even op de website). Lees verder op pagina regionale isolatie subsidies.

Ook de Rijksoverheid helpt soms een handje mee om het verduurzamingsproces van woningen en bedrijfspanden te versnellen en biedt daarom geregeld subsidies of andere financieringsmogelijkheden aan. Informatie over de laatste regelingen vind je hier: landelijke isolatie subsidies.

Wat kost isolatie?
> Vergelijk isolatiebedrijven

Subsidie isolatieglas Maassluis

Ook wordt er door de inwoners van Maassluis vaak voor dubbelglas isolatie gekozen. Isolatieglas heeft veel te bieden en maakt het mogelijk om een groot deel van het warmteverlies via de ramen tegen te gaan en kun je hierdoor een lagere energierekening krijgen. Je kunt nog gebruik maken van een verlaagd BTW-tarief en betaal je dus slechts 9% BTW op de arbeidskosten. Lees verder: dubbel glas isolatie.

Prijzen U-waarde Jaarlijkse besparing
HR glas €60 euro per m2 1,7 - 2,0 €170 euro
HR+ glas €65 euro per m2 1,3 - 1,6 €200 euro
HR++ glas €70 euro per m2 1,2 €250 euro
HR+++ glas €100 euro per m2 0,5 - 0,9 €285 euro


Wat kost woningisolatie met/zonder subsidie?

Vraag offertes op bij isolatiespecialisten in jouw regio Maassluis en vergelijk het aanbod om een goed beeld van de mogelijkheden, het rendement en de jaarlijkse besparing te krijgen. Offertes vergelijken is gratis en vrijblijvend.